Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde, "fuhuş amaçlı insan ticareti yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 13 kişiden 6'sı tutuklandı.

        Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 13 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden S.D, B.D, E.U, M.S, Ş.S. ve M.A.S. tutuklanırken M.Ş, K.Ö. ve J.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.Ş, A.K, E.Ö. ve D.D. ise mahkemece salıverildi.

        Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığınca "fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak" suçundan 13 Temmuz'da haklarında gözaltı kararı verilen 15 kişiden 13'ü yakalanmış, soruşturma kapsamında fuhuş yaptıkları öne sürülen 13 yabancı uyruklu kadın da sınır dışı edilmişti.

        Firari 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler