Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen forkliftin hafif ticari araçla çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

        Kaza, YalıkavakGündoğan yolunda yaşandı. Yalıkavak’tan Gündoğan istikametine seyreden forklift, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü yıkarak karşı şeride geçti. O esnada karşı istikametten gelen hafif ticari araç, forklifte çarpıp şarampole girdi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Kenan Korkut ve araçta bulunan Engin Bayzit ile forklift sürücüsü Serhat Eskin yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan forklift sürücüsü Eskin, kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesinden özel bir hastaneye sevk edildi.

        Kazanın ardından GündoğanYalıkavak yolunun tek şeridinde trafik akışı durdu. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler