Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Milas ilçesinde iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Konunun büyümesiyle kanlı biten olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.

        Milas’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; 31 yaşındaki L.I. Dumlupınar Caddesi üzerinde ikamet eden İ.Ş.’nin evine gitti. Kapı önünde yapılan görüşmede L.I. ile İ.Ş. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Konunun büyümesiyle İ.Ş. yanında bulundurduğu silahla L.I.’ya yaklaşık 5 el ateş etti. Meydana gelen olayda L.I. kolundan ve göğsünden vurularak yaralandı.

        Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri L.I.’yı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından önce Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne daha sonra 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

        Yaralı şahıs hastanede tedavi altına alınırken, olayı gerçekleştiren İ.Ş. ise Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler