Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın ve Muğla kıyı şeridinden yasa dışı yollardan ölümü göze alarak şişme lastik botlar ile Yunanistan adalarına kaçma girişiminde bulunan düzensiz göçmenler Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanıyor.

        Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığına bağlı radar aracı tarafından Borum Kargı adası açıklarında bir grup düzensiz göçmen tespit edilmesinin ardından botlar tarafından bölgede yapılan aramada şişme lastik bot içinde 13 düzensiz göçmen tespit edildi. Sahil Güvenlik botuna alınan düzensiz göçmenler işlemlerin yapılması için Turgutreis Sahil Güvenlik iskelesine getirildi.

        Aydın Didim ilçesi Tekağaç Burnu açıklarında devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik botu tarafından lastik bot içinde çok sayıda düzensiz göçmen tespit edilmesinin ardından botta yapılan incelemede 51 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik botu ile Didim’deki bir marinaya getirilirken işlemlerinin yapılması için Didim Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildiler. Yakalanan toplam 64 düzensiz göçmen işlemlerinin ardından Muğla ve Aydın Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler