Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’un Gümbet sahilinde yürüyüşe çıkan ve kendilerini kırsal bir bölgede bulan biri hamile 5 kişi ve 1 köpeğin imdadına Sahil Güvenlik ekipleri yetişti. Bulundukları kırsal bölgede yaban hayvanlarının saldırısından korktukları ve yürümekten bitkin düştükleri öğrenilen tatilciler sağ salim karaya getirildi.

        Bodrum’a tatile gelen 5 kişi Gümbet sahilinde yürüyüşe çıktı. Bir süre sonra kırsal alana ulaşan ve yürüyüşlerine devam eden tatilciler bölgede mahsur kaldı. Yaban hayvanlarının saldırısından korkan 5 kişi yardım çağrısında bulundu. İçerinde 8 aylık hamile bir kadının ve bir köpeğinde bulunduğu 5 kişinin imdadına Sahil Güvenlik ekipleri yetişti. Sahil Güvenlik botuna alınan 5 kişi daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Sağlık durumları iyi olan tatilciler ayakta tedavi edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler