Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizm sezonu öncesi Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin kaçak ve sahte alkol denetimleri sürüyor. Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından bir işyerinde yapılan denetimde tek seferde Muğla’da alınan en yüksek kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.

        Marmaris KOM Grup Amirliği’nin ilçe genelinde yaptığı rutin denetimlerde F.M. isimli toptan alkol satışı yapan şahsın ofisinde denetim gerçekleştirildi. Ofiste kolilenmiş vaziyette 1 litrelik şişelerde sahtekaçak 60 şişe votka ve 50 şişe cin tespit edildi. İşletme sahibinin alkol toptancısı olması ve başka depoları da olabileceği değerlendirilerek sistem üzerinden yapılan araştırmalarda Marmaris ilçesi Beldibi mahallesinde de bir deposu daha olduğu tespit edildi.

        Marmaris Cumhuriyet Savcılığından alınan arama emri sonrası depoda arama yapıldı. Aramalarda eşitli markalarda bir litrelik şişelerde sahtekaçak 4 bin 932 şişe Votka, Bin 844 şişe Cin tespit edildi. Ofisteki alkollerle birlikte Toplamda 6 bin 890 şişe votka ve cin türevindeki sahte ve kaçak alkole sayımı yapılarak yedi emin şartlarında el konuldu.

        Şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler