Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde Hint keneviri yetiştirildiği belirtilen eve operasyon düzenlendi. Kiralandığı belirlenen evde esrar ve kenevir bitkisi ile kenevir yetiştirme düzeneği bulundu, 4 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Toparlar Mahallesi Çayiçi mevkisinde kiralanan iki katlı evde, Hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Dün saat 11.00 sıralarında eve baskın düzenleyen ekipler, narkotik köpeği 'Kaptan'ın da kullanıldığı aramada, 7 saksıda kenevir bitkisi, 2 öğütme aparatı, 40 gram kubar esrar, ışıklı kenevir yetiştirme düzeneği, 3 gram reçine esrar ve 5 bin 500 lira ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan S.Y., G.B., Ö.Ö. ve Ş.Ö., jandarma karakoluna götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler