Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Datça İlçe Emniyet Müdürlüğüne alınacak olan araç için düzenlenen yardım konserinde amfi tiyatroda oturacak yer kalmadı.

        Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet binek araç alımı için yardım konseri düzenlendi. Konser için bastırılan 4 bin adet bilet, Datça halkı tarafından tamamı satın alınarak yardım kampanyasına katkıda bulunuldu.

        İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği yardım konserine konuk olarak katılan Grup İmera, birbirinden güzel Karadeniz ezgilerinden örnekler vererek amfi tiyatroyu dolduran vatandaşlara unutamayacakları bir konser verdi.

        Yardım konserine Datça protokolü büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Garnizon Komutanı Erdim Zeren, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Necmettin Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı İnci Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Özkan ile daire amirleri ve çok sayıda davetli konsere katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler