Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KONANÇ/DATÇA(Muğla), (DHA)DÜNYACA ünlü Palamutbükü sahilini kendisine mesken edinen sokak köpeği, turistlerle birlikte yüzüp, kameralara poz veriyor.

        Turizm cennetlerinden Datça, sakin tatil arayışındaki yerli ve yabancı turistlerin yine gözdesi oldu. Datça sahillerinde, yerli ve yabancı turistler, koronavirüs tedbirlerine uyarak, denizin keyfini çıkarıyor.  Datça, manzarasıyla da özellikle fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri oluyor.

        İlçenin en çok tercih edilen sahillerinden biri ise Palamutbükü Sahili. Palamutbükü'ne gelenlere, sahili kendisine mesken tutan sokak köpeği eşlik ediyor. Sık sık tatilcilerle birlikte denize girip, yüzen sokak köpeği, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle de poz veriyor. 

         

        DHA-Genel Türkiye-Muğla / Datça Ahmet KONANÇ

        2020-06-30 12:15:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler