Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk AKBAŞ/MİLAS, (Muğla), (DHA)- MUĞLA'da yapımı devam eden Milas Devlet Hastanesinde gece bekçiliği yapamn emekli polis Ali Ö., tartıştığı taşeron firma sorumlusu Mükremin Demir'i tabanca ile vurdu. Ağır yaralanan Demir, tedavi altına alındı.

        Olay, öğle saatlerinde yapımı devam eden yeni Milas Devlet Hastanesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, hastanede gece bekçiliği yapan emekli polis memuru Ali Ö. ile hastanenin altyapı işlerini yürüten taşeron firma sorumlusu Mükremin Demir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali. Ö., yanında bulunan tabanca ile Demir'e ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Demir, sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Durumu ağır olan Demir´in hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Ali Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı.

        Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı  DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Milas Selçuk AKBAŞ

        2020-07-16 22:54:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler