Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığı tarafından Covid19 salgını ile ilgili alınan yeni kararlar doğrultusunda il ve ilçelerde denetimler sürüyor. Muğla’nın Yatağan ilçesinde Kaymakamı Onur Kökçü ve diğer yetkililer ilçe merkezinde kurulan meyve ve sebze pazarında denetim gerçekleştirdi.

        Covid19 tedbirleri kapsamında pazaryerinde alınan tedbirlere vatandaşların ve satıcıların uyup uymadığı konusunda yapılan denetimlerde gerek pazarcı esnafın, gerekse pazara alış veriş yapmak üzere gelen vatandaşların tamamının maske taktıkları, ayrıca sosyal mesafe kurallarına uyduklarını gören Kaymakam Kökçü kurallara uydukları için vatandaşlara teşekkür etti.

        Kaymakam Kökçü denetimler kapsamında bankalar ve marketlerde yapılan denetimlere katıldı. Denetimlere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan da eşlik etti. Kaymakam Kökçü, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini söylerken tedbirlere uymayan vatandaşların da gerekli cezai müeyyideler uygulanacağı açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler