Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk AKBAŞ/BODRUM, (Muğla), (DHA)MUĞLA´nın Bodrum ilçesinde, iki ay önce üniversite öğrencisi Tuğçe Ç.'yi (21) taciz ve tehdit ettiği iddiası ile tutuklanan Nurettin Ş. (46) iki gün önce elektronik kelepçe kullanma ve Tuğçe Ç.'ye 200 metreden fazla yaklaşmama şartıyla serbest bırakıldı. Ancak Nurettin Ş.'nin serbest bırakıldıktan sonra yeni açtığı sosyal medya hesabından hakaret ve tacize devam ettiği ileri sürüldü. 

        Bodrum'da oturan Tuğçe Ç., sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır Nurettin Ş. tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirterek, şikayette bulundu. Gözaltına alınan N.Ş., tutuklandı.

        MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI

        Nurettin Ş. hakında açılan dava, Bodrum 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. İkinci celsesi görülen duruşmada tutuklu sanık Nurettin Ş. hazır bulundu. Mahkeme heyeti 'sanığın üzerine atılı suç vasfının değişme ihtimali, tutukluluk süresi, delillerin toplanmış olması ve adli kontrol hükümleri dikkate alınarak Nurettin Ş.'nin tahliyesine karar verdi. Elektronik kelepçe tedbiri altına alınarak tahliye edilen Nurettin Ş.'nin, Tuğçe Ç.'ye 200 metreden fazla yaklaşmaması kararı da alındı. 

        SERBEST KALDI, TACİZİ BIRAKMADI 

        Nurettin Ş.'nin, Tuğçe Ç.'nin babası Yaşar Ç.'nin adını kullanarak açtığı yeni sosyal medya hesabından yeniden hakaretlerde bulunduğu ve taciz mesajlarına devam ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Tuğçe Ç. de bir kez daha polise giderek şikayetçi oldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Bodrum Selçuk AKBAŞ

        2020-09-24 20:26:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler