Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk AKBAŞ/ MİLAS (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Milas ilçesinde, minibüsün çarptığı motosiklet sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü barmen Samet Duran (32) hayatını kaybetti, minibüs sürücüsü Mehmet Emin Erdem (35) ise yaralandı.

        Kaza, Milas -Bodrum Karayolu'nda saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Milas'tan Bodrum yönüne giden Mehmet Emin Erdem'in kullandığı 48 BD 848 plakalı minibüs, aynı yönde ilerleyen Samet Duran yönetimindeki 48 BAS 34 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmayla minibüsün ön kısmı motosikletin arka kısmına saplanırken, kaskı takılı olan sürücü Duran, yere düştü. Minibüsün önündeki motosiklet ve sürücüsü bir süre sürüklendi. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Duran ve Erdem ambulansla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Duran, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunmayan minibüs sürücüsü Erdem ise tedaviye alındı. 

        Minibüs çapıp, saplandığı motosiklet ile birlikte çekiciye yüklenerek kaza yerinden kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Milas Selçuk AKBAŞ

        2020-09-28 12:42:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler