Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk AKBAŞ/BODRUM(Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, polisin yol kontrolünde şüphe üzerine durdurduğu otomobilde, özel eğitimli narkotik köpeği `Molly´ ile yapılan aramada, bagajda köpek maması arasına gizlenmiş bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, dün öğle saatlerinde, Bodrum ilçesi girişinde uygulama yaptı. Uygulama sırasında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde, 9 yaşındaki 'Belçika Kurdu' cinsi özel eğitimli narkotik köpeği 'Molly' ile arama yapıldı. Aramada Molly´nin tepki gösterdiği bagajdaki köpek mamasının içinde, 45 gram metamfetamin ve 7.70 gram esrar ele geçirildi. O anlar polis ekipleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Selçuk AKBAŞ

        2020-10-09 13:50:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler