Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı hakkında yönetmelik kapsamında; Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Uluslararası Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetkinlik Kriterleri’ne ve Yönetmeliğin genel esaslarına uyarak, uluslararası sağlık turizmi faaliyetinde bulunmaya hak kazandı.

        Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan tarafından yapılan açıklamada, “Hastanemiz tecrübeli ve deneyimli hekim ve hemşire kadrosu, ileri teknolojik altyapısıyla, dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımıza ve turistlerimize uluslararası standartlarda sağlık hizmeti vermeye devam edecektir.

        Sağlık Turizmi kapsamında ilk etapta Kalp Damar Cerrahisi, Göz, Ortopedi, Kulak Burun Boğaz ve Genel Cerrahi branşlarında hizmet verilmesi planlanmaktadır. Turizmin gözde illerinden Muğla’nın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra sağlık turizmiyle birlikte ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlanacağını umut ediyoruz. Sağlık turizmi belgesini almamızın hem kurumumuza hem de şehrimiz ile ülkemize büyük katkı sağlamasını hedefliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler