Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, yağmurun ardından hava sıcaklığının 21 dereceye yükselmesini fırsat bilenler, sahile akın etti. 

        Marmaris´de bir haftadır etkili olan yağmur ve fırtına, yerini güneşli havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının 11 derece olarak ölçüldüğü ilçede, aileler çocuklarıyla birlikte sahili doldurdu. Sosyal mesafe ile maske kuralına uygun olarak sahilde vakit geçirenlerden bazıları ise balık tuttu. Yerli ve yabancı tursitler ise denize girip, güneşlendi.

        Sahilde yürüyüş yapan Bülent Gülenç (38),"Ocak´ta bahar havası var. Güneşi gördüğüm de yürüyorum" dedi.

        Ahmet Benkan (13) da sahile balık tutmak için geldiğini belirterek, "Şu ana kadar balık tutamadım. Ama hava güzel beklemeye değer" diye konuştu.

        Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ise, "Hava sıcaklığı gündüz 18-21 derece arası parçalı bulutlu. Gün batımı sonrası ise sıcaklık düşecek ve havalar serinleyecek. Bu hafta aralıklı yağmur yağışı bekleniyor" açıklamasını yaptılar.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Marmaris Ali GÜNDOĞAN

        2021-01-13 17:30:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler