Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde Hüseyin K. (42), kardeşiyle kavga ettikten sonra park halindeki kamyonetini ateşe verdi. Kamyoneti saran alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, Hüseyin K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Marmaris'te yaşayan H.K., 48 ACP 209 plakalı kamyonetini, Ulusal Egemenlik Caddesi üzerine park etti. Bu sırada erkek kardeşiyle telefonda kavga eden H.K., kamyonetini, içine yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Kamyonet alevler içinde kalırken, vatandaşlar 112 Çağrı Merkezi'ni aradı. Bir sürücü yangın söndürme tüpü ile kamyonete müdahale ederek, alevlerin çevreye sıçramasını engelledi. Gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, kamyonette maddi hasar oluştu.

        Gözaltına alınan H.K., Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan serbest bırakıldı.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Marmaris Ali GÜNDOĞAN

        2021-03-06 15:05:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler