Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Yatağan ilçesi kırsal Katrancı Mahallesinde bakır kazan tamiratı ve kalaycılığı yapan E.Ö. isimli vatandaş, aracının yanında bulunan bakır kazanların kayıp olduğunu belirterek Turgut Jandarma karakol ekiplerine bilgi verdi.

        Aracın yanında bulunan 2 adet bakır kazanın kaybolması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar ve kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu, 48 . 213 plakalı araçtan şüphelenilmiş ve aracın sorgusunda M.K. isimli şahsa ait olduğunun tespit edildi. M.K. isimli şahıs ile yapılan mülakatta kazanları kendisinin çaldığını itiraf etmesi sonrası çalınan kazanlar E.Ö. isimli vatandaşa teslim edildi. Şüpheli M.K. isimli şahıs gözaltına alınarak, adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler