Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler günü için bir mesaj yayımladı.

        Huzurlu bir toplumun temelinin sağlam bir aileden geçtiğini ifade eden Marmaris Kaymakamı Şevket Aksoy, "Annelerimiz, ailenin temel direği ve toplumun geleceğidir. Anneler bizim en değerli varlığımızdır. Merhamet ve şefkatin timsali annelerimiz başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır. Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, milletimizin birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmesinin de en önemli manevi kaynağıdır. Bu nedenle annelerimize olan sevgi ve saygımızı sadece bir gün ile sınırlamayıp, her gün aynı heyecanla göstermenin gayreti içerisinde olmalıyız.Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler