Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla genelinde KOM ve Narkotik ekiplerince bir haftada yapılan operasyonlarda 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bodrum'da da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

        Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilçelerdeki grup amirliklerince uyuşturucu tacirlerine yönelik 29 ayrı çalışma yapıldı. Bodrum Narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 131,38 gram esrar ele geçirildi. Diğer ilçelerde yapılan operasyonlarda 86,88 gr. metamfetamin, 6,57 gr. bonzai, 69,71 gr. skunk, 67,08 gr. eroin, 95 adet sentetik ecza ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Operasyonlar sonunda 11 şahsa uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 29 şahsa uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı, 5 şahıs tutuklandı, 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

        Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve ilçelerdeki grup amirliklerince gerçekleştirilen 8 ayrı çalışmada ise 48 litre etil alkol, 18,5 litre el yapımı alkollü içki, 3 şişe gümrük kaçağı içki, 50 bin adet içi boş makaron, 60 paket sahte bandrollü sigara, bin 140 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün, 407 adet gümrük kaçağı parfüm, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 112 adet fişek ele geçirildi.

        Operasyonlarda 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler