Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Bodrum ilçesinde 56 yunustan oluşan çizgili yunus sürüsü, mavi sularda adeta görsel şölen sundu.

        İlçeye bağlı Ortakent Yahşi Mahallesi açıklarına 56 yunustan oluşan çizgili yunus sürüsü geldi. Dakikalarca bölgede dolaşan sürü, Çavuş Adası etrafında da dolaştı. Teknelere yakın bir bölgede yüzen yunuslar, zaman zaman kıyıya da yaklaştı.

        Kıyıdaki vatandaşlar, yunusların bu görsel şölenini ilgiye takip etti. Kimileri de cep telefonları kameralarıyla o anları kayıt altına aldı. Çizgili yunus sürüsü daha sonra Akyarlar açıklarına doğru yüzerek gözden kayboldu.

        Yunusların bu görsel şölenini cep telefonu kamerası ile görüntüleyen Kaptan ve Su Ürünleri Mühendisi Atilla Aykoç, “Bu görüntüleri Ortakent’te demirli teknemizden çektim. Bunlar, özel yunuslar. Çizgili Akdeniz yunusu. Sürüde 56 yunus vardı. Ben de hemen cep telefonumla görüntüledim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler