Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi, bazı alacakları için 30 Nisan 2021 öncesine kadar borcu olan vatandaşlara yapılandırma fırsatı sundu.

        Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi vadesi 30 Nisan 2021 tarihinden önce kira borçları hariç borcu olan vatandaşlara yapılandırma fırsatı sundu. Konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Başvurular 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam ederken idari para cezalarında ilk taksit süresi içerisinde peşin olarak ödeme yapılması durumunda yüzde 25, ilk iki taksit süresi içerisinde peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 12, 5 oranında indirim uygulanacak. Yapılandırma başvuru noktaları olarak, Menteşe 1 No’lu Hizmet Binasında bulunan Büyükşehir Belediyesi Gelirler Şube Müdürlüğü, Bodrum Bitez Büyükşehir Binası, Fethiye Merkez MUSKİ Binası ve Marmaris Armutalan MUSKİ Binası olarak belirlendi” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler