Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Bodrum ilçesindeki antik tiyatro konserleri, Mabet Matiz’in muhteşem sahne performansıyla başladı.

        Bodrum’da yaz aylarının önemli aktivitelerinden antik tiyatro konserleri başladı. Temmuz ve Ağustos ayı boyunca devam edecek konser serisi, sevilen sanatçı Mabel Matiz ile başladı. Uzun bir aradan sonra hayranları ile açık hava konserinde buluşan Mabel Matiz, “Şükür kavuşturana. Çok heyecanlıyım. Bu akşam bu güzel atmosferde şarkılarımla sizleri gündelik hayattan azıcık da olsa uzaklara götürebilirsem ve o uzaklardan hep beraber el ele geri dönebilirsek çok mutlu olacağım” dedi. Mabel Matiz’i dinlemeye gelenler arasında Funda Arar, eşi Febyo Taşel ve İzel gibi ünlü isimler de yer aldı. Konser sonunda müzikseverlerin alkışları eşliğinde sahneye geri dönen Mabel Matiz 'Yaşım Çocuk' şarkısı ile konseri noktaladı.

        Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek etkinliklerde; Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Funda Arar, Sibel Can, Erol Evgin, Ferhat Göçer, Levent Yüksel, Candan Erçetin, Ayta Sözeri, Cem Adrian, Zülfü Livaneli, Buray, Mor ve Ötesi, Gazapizm, Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Karsu gibi sanatçıların dışında genç ve başarılı komedyen Doğu Demirkol ve dünyaca ünlü piyano virtüözü Evgeni Grinko’yu sanatseverlerle buluşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler