Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası Muğla’nın Datça ilçesinde Amfi Tiyatroda ‘Yaza Merhaba’ konseri düzenledi. Datça’lılar başta olmak üzere ilçeye tatile gelen vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

        Turizm sezonun başlamışıyla birlikte Muğla’nın ilçelerine yerli ve yabancı turist akını yaşanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası Muğla’nın Datça ilçesinde yaza merhaba konseri düzenledi. Datça Amfi Tiyatro'da düzenlenen yaza merhaba konserine Datça’lılar başta olmak üzere ilçeye tatile gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından verilen ve şefliğini Münif Akalın’ın yaptığı konserlerde orkestra içerisinden seçilen Viyola sanatçısı Ferda Öktem, Obua Sanatçısı Hakan Mehmet Kayhan, Keman Sanatçısı Burçak Özkan ve Trombon Sanatçısı Giray Doğukan Kandemir solist olarak katıldı. G. P. Teleman Sol Majör Viyola Konçertosu, J. S. Bach Obua ve Keman Konçertosu ve LarsErik Larsson Trombon Konçertinosu eserleri seslendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler