Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerine kara yolu ile tek geliş ve gidiş noktası olan Çetibeli Mahallesi'nde Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Jandarma Kontrol noktalarında denetimler yapıldı.

        Marmaris’ten çıkış yapan araçlar hız kontrol, emniyet kemeri ve evrak kontrollerine tabii tutuldu. Marmaris Bölge İstasyon Amirliği ekipleri ve İlçe Jandarma Trafik ekipleri çıkış noktasında ve giriş noktasında gelen sürücülerin belgelerini kontrol ederken yolda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Marmaris’te tatillerini yaparak memleketlerine dönen vatandaşlar uygulamalardan memnun olduklarını belirtti.

        30 yıllık otobüs şöforü Yüksel Şen ‘’ Marmaris’ten çıktık Eskişehir’e gidiyoruz yollardaki denetimlerden rahatsız değiliz, sadece yollardaki acemi şoförlerden rahatsız oluyoruz, bence onlar daha sıkı tutulmalı ‘’ dedi.

        i

        Yapılan kontroller esnasında ara ara trafik yavaşladı. Özellikle toplu taşıma araçları ve yabancı plakalar kontrol edildi. Jandarma narkotik madde arama köpeği de denetimlerde görev aldı. İlçeye gelen ve denetimlere takılan vatandaşlar uygulamalardan rahatsızlık duymadıklarını aksine güvende hissettiklerini belirtti. Kurban Bayramı süresince polis ve jandarma ekiplerinin denetimlerinin sıkı bir şekilde devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler