Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir lunaparkta silahlı saldırı olayı yaşandı. Olayda kurşunların hedefi olan lunapark çalışanı bir kişi hastaneye kaldırılırken, silahı ile kaçan ve eşgali belirlenen silahlı saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Olaydan sonra güvenlik gerekçesi ile lunapark boşaltılarak kapatıldı.

        Olay saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Gece silahı ile birlikte lunaparka gelen bir şahıs insanların eğlendiği sırada ateş ederek lunapark çalışanı şahsı ayaklarından vurdu. Silah sesi üzerine panikleyen pek çok kişi etrafa kaçışarak canını kurtarmaya çalıştı. Kısa sürede bölgeye gelen güvenlik güçleri olaydan sonra saldırganın Yalancıboğaz tarafına doğru kaçtığını belirledi. Siyah tişört ve kot pantolonlu sağ kolunda dövme olan saldırgan her yerde aranıyor. Olayda yaralanan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Geçen hafta da silahlı saldırıda bulunulmuştu

        Silahlı saldırının olduğu lunaparkta 3 Temmuz gecesi de silahlı saldırı olayı yaşanmış ve bu saldırıda 52 yaşındaki lunapark işletmecisi U.K. yaralanmıştı. Bu gece gerçekleştirilen saldırıda farklı bir kişi yaralanırken saldırganın geçen haftaki olayı gerçekleştiren kişi mi yoksa bir başka kişi mi olduğu henüz bilinmiyor. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler