Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MACARİSTAN'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda 57 kilogramda şampiyon olarak tarihe geçen Muğla Köyceğizli 16 yaşındaki sporcu Selvi İlyasoğlu, memleketine dönüşte duygusal bir şekilde karşılandı. Güreşte yıldızlarda dünya şampiyonu unvanını alan ilk sporcumuz olan Selvi'yi Türkiye'ye dönüşünde Dalaman Havalimanı'nda Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Köyceğiz Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, öğrenciler ve ailesi çiçeklerle karşıladı.

        Küçük öğrenciler, şampiyon sporcu alandan çıkarken ay-yıldızlı bayrağımızla yanına koşarak sarıldı. Selvi karşılama töreninde duygusal anlar yaşadı.DHA-Spor Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

        2021-07-25 11:30:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler