Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Turunç Mahallesi'nde ormanlık alandan bir anda yükselen alevler yolu trafiğe kapattı. Vatandaşlar yangına çalıyla vurarak ve su dökerek müdahale etti.

        Marmaris’te 4 gündür süren orman yangınlarında bazı noktalar kontrol altına alınsa da bazı noktalarda yangın etkisini arttırarak devam etti. Turunç yolunda çalılardan yükselen alevler bir anda ağaçları tutuşturdu. Kurumuş çam ağaçları alev topuna dönerek yolu trafiğe kapattı.

        Yoldan geçen sürücüler araçlarının bagajlarındaki su bidonlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Marmarisli bir vatandaş ise yanan yerlere çalıyla vurarak yangının ilerlemesini kesmek istedi. Yoğun dumanın içerisine giren yangın işçileri ve vatandaşın müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler