Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 3. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz konseri ile devam etti.

        Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2 Temmuz21 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen 'Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri' kapsamında Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Devlet Senfoni Orkestrası, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü toplulukları interaktif gösteriler, konserler, dinletiler, müzikaller ve oyunlarını Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde sahnelemeye devam ediyor. 19 Ağustos Perşembe akşamı gerçekleştirilen programda orkestra şefi İbrahim Yazıcı yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz Müzik Topluluğu bir konser verdi.

        İncesaz Müzik Topluluğu sanatçıları; tanburda Murat Aydemir, kanunda Taner Sayacıoğlu, kemençede Emre Erdal, vurmalı çalgılarda Türker Çolak, kontrbasta Volkan Hürsever, gitarda Cengiz Onural ile solistler Ezgi Köker Aldemir ve Bora Ebeoğlu’na eşlik etti.

        Orkestra ve İncesaz Müzik Topluluğu’nun performansı beğeni kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler