Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve otomobilin karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kaza anı anbean kameralara yansıdı.

        Kaza, Adliye Kavşağı'nda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Ayhan Balyiyen idaresindeki 48 AAF 629 plakalı motosiklet kavşakta M.G. yönetimindeki 54 DG 105 plakalı otomobil ile çapıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosikletten düşen Balyiyen ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsü Balyiyen'e ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti. Balyiyen'in ölüm haberi ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

        Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler