Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan Menteşe Kültür ve Sanat şenlikleri, 810 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Şenlik geleneksel baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak.

        Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe halkının 3 gün boyunca dolu dolu bir şenlik yaşayacağını belirterek, “Menteşe Belediyesi olarak bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz şenlikler ile halkımızı birbirinden değerli sanatçılar ve yazarlarla buluşturacağız. Şenliğimizi pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapamamıştık. Bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz şenliğimiz ile halkımızla bir arada olacağız. Pandemi ve orman yangınlarıyla sarsılan halkımız, Kültür ve Sanat Şenliğimiz ile moral bulacaklar. Halkımızı üç gün sürecek şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

        3 gün sürecek Kültür ve Sanat Şenliğinde pandemi kurallarına göre PCR testi ve HES kodu sorgulaması yapılacak. Şenlikte konserler ve kitap fuarı yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler