Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’ta PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyet ve eylemlerinin tespitine yönelik jandarma ekiplerince yapılan operasyonlar kapsamında tespit edilen sığınak ve içerisindeki malzemeler imha edildi.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyet ve eylemlerinin tespitine yönelik yapılan operasyonların aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “İlimiz Varto ilçesi Kaynarca köyü kırsalında PKK/KCK terör örgütü mensuplarına ait sığınak bilgisi alınması üzerine 9 Ekim 2018 tarihinde İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca arazide aramatarama faaliyeti yapılmıştır. PKK/KCK mensupları tarafından daha önceden kullanıldığı tespit edilen bir adet sığınak içerisinde; piknik tüpü, konserve, pil ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Tespit edilen sığınak ve ele geçirilen malzemeler imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir. İlimizde, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışıyla, gerek toplum gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla işbirliği içerisinde halkımızın huzuru ve devletimizin selameti için terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine ve engellenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler