Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, Varto Müftüsü Dr. Mehmet Akif Coşkun’u ziyaret etti.

        Kaymakam Erkan Kaçmaz, göreve başlamasından dolayı İlçe Müftüsü Coşkun’un yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı iadei ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Müftümüzle ilçemizde yapılan etkinlikler konusunda görüştük. Kendileri ilçe için yapılacaklar konusunda bizlere gerekli bilgileri verdiler. Bu ziyaretimizden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Kendilerine görevlerinden başarılar dilerim” dedi.

        İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Akif Coşkun ise, Kaymakam Kaçmaz’ın ilçeye atanmasından dolayı kendisini daha önceden ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Bu hafta da Camiler ve Din Görevlileri Haftası olduğundan dolayı bize bir ziyaret gerçekleştirdi. Bizlere ziyaret gerçekleştiren Kaymakamımız Erkan Kaçmaz’a teşekkür ederim” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler