Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, PKK/KCK terör örgütü işbirlikçilerinin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, PKK/KCK terör örgütü işbirlikçilerinin ve faaliyetlerinin tespiti maksadıyla 12 Aralık günü Malazgirt ilçesinde Şehit Jandarma Üsteğmen Suat İshakoğlu 2018407 Operasyonu'nun icra edildiği belirtildi. Operasyonda 11 şüpheli şahsa ait toplam 9 ev ve eklentilerinde arama yapılırken, 10 işbirlikçi şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 4 tabanca şarjörü, 57 adet tabanca fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler