Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İşKur) tarafından işverenlere yönelik istihdam teşviklerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Yasal mevzuatın ve uygulama esaslarının anlatıldığı Bulanık Belediyesindeki toplantıya; İşKur İl Müdürü Mehmet Emin Taylan, İş ve Meslek Danışmanı Deniz Bostancı, Sedat Tok, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, muhasebeciler, sanayi esnafı ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda konuşan Muş İl Müdürü Mehmet Emin Taylan, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine yönelik faaliyetlerden aktif iş gücü programları ve istihdamın korunmasına yönelik desteklerden detaylı bilgi verdi. Özellikle işbaşı eğitim programlarının işverenler açısından personel maliyetinin azaltılmasında ve istenilen nitelikte iş gücünün yetiştirilmesinde bulunmaz bir nimet olduğunu aktaran Taylan, "İlçemiz işverenlerinin bu programdan maksimum seviyede yararlanması adına tüm imkanları seferber etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

        Daha sonra katılımcılara Sedat Tok ve tarafından işverenlere yönelik bilgiler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler