Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ı ziyaret etti.

        Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Rahmettullah Yaktı ve Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt Ziraat Odası toplantı salonunda STK temsilcileri ve muhtarları ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular. Malazgirt’teki tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Şimşek, AK Parti hükümetinin eskisinden daha çok Malazgirt’te hizmet edeceğinin müjdesini verdi.

        Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hükümetinin ülke ve bölge üreticisinin yanında olduğunu anlatan Kılıç, tarım ve hayvancılığın Malazgirt için olmazsa olmaz olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler