Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’ncı yıl dönümü, düzenlenen törenlerle kutlandı.

        Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Yüzbaşı Emrah Senirget, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değindi.

        Ardından şiirlerin okunduğu program, Vali Vekili Alper Çifçi’nin tebrikleri kabul etmesi ve Garnizon Şehitliği’nin ziyaret edilmesi ve şehitlerin kabrine karanfil bırakılması ile sona erdi.

        Törene; Muş Vali Vekili Alper Çifçi, Garnizon Komutanı İhsan Gökoğlan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve kamu kurumu müdürleri katıldı.

        (UU)

        Varto’da 30 Ağustos zafer bayramı kutlamaları

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler