Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’un Bulanık ilçesinde karne alan 21 bin 600 öğrenci yarıyıl tatiline girdi.

        Bulanık genelinde 21 bin 600 öğrenci ve bin 400 öğretmen için yarıyıl tatili, karnelerin dağıtılmasının ardından başladı. Yarıyıl tatili nedeniyle İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Milli Eğitim Şube müdürleri Mustafa Ergen, Metin Aral ve Tekin Erdoğan katıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini isteyerek, "Başarının elde edilmesi için çok çalışmanız gerekiyor. Sevgili çocuklar; kendinize güvenin, azminizi hiçbir zaman yitirmeyin. İleriye dönük kendiniz için belirlediğiniz hedeflerin peşinden koşun. Bizler sizlere koşulsuz güveniyor ve inanıyoruz. Dinlenmiş, stresini atmış bir şekilde ikinci döneme başlamış olmanız gerekir. Tatilde tamamen kendinizi derslerden koparmayın. Arada bir çalışmanızda, okumanızda yarar var" dedi.

        Karne dağıtımı töreninde öğrencilere tavsiyelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ise, velilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük bir gayretle çalışıp çaba sarf etti ve dinlenmeyi hak ettiler. Bu vesileyle emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde geçmesi ve eğitimin kalitesinin yükselmesi vesilesiyle yöneticilerimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

        Yapılan konuşmanın ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler