Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Bulanık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi bin 750 öğrenciye bot ve giysi yardımı yapıldı.

        SYDV tarafından daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere, içerisinde ayakkabı, pantolon ve kazağın bulunduğu giysi paketleri dağıtıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bulanık Kaymakamı Mehmet İlidi, yerleşim biriminde zor şartlar altında eğitime devam eden öğrencilerin bulunduğunu belirterek, “Bu sene ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi dağıtımlarını gerçekleştirdik. Yardımlara imkanlar doğrultusunda devam edeceğiz” dedi.

        Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan İlidi, "Derslerinizi ihmal etmeyin. Hayat öyle basit bir şey değil. Bulanık'ta kalırsanız sizin için bir şey değişmez. Ailenizde okumamış insanlar olabilir. Sizin daha çok çalışmanız lazım. Biz sizden sadece öğrencilik bekliyoruz. Öğretmenlerinizin dediklerini dinleyeceksiniz. Hepinizin üniversiteye gitmesi lazım" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler