Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)MUŞ´ta, kentin en işlek caddelerinde koronavirüs (Covid-19) denetimleri yapıldı. Denetim sırasında polis ekipleri vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet etmeleri için uyarıp, broşürler dağıttı.

        İçişleri Bakanlığı´nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında, Muş´ta da polis ekipleri denetim gerçekleştirdi. İstasyon Caddesi´ne salgınla mücadeleye yönelik sosyal mesafe, maske ve temizlik denetimi yapan ekipler, özellikle maskesiz vatandaşları uyararak, maske dağıtımı yaptı. Polis ekipleri vatandaşlara, 'Sağlık her şeyden önce gelir. Lütfen düğünlerde tedbirsiz davranmayın', 'Hayvana yapılan şiddette sessiz kalma!', 'Hepsi sana geri dönecek. Doğaya çöp atma!' ve 'Emniyet kemeri hayat kurtarır' başlıklarıyla hazırlanan el broşürlerini dağıtarak, bilgilendirmede bulundu.DHA-Genel Türkiye-Muş / Merkez Muhammed Sami MARAL

        2020-08-19 16:11:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler