Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’un Bulanık ilçesine bağlı 15 köyde stabilize, sıcak asfalt sathi kaplama ve kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

        Bulanık Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 yılı yol çalışmaları kapsamında 15 köyde stabilize, sıcak asfalt sathi kaplama ve kilitli parke döşeme çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Bulanık Kaymakamı Mehmet İlidi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Başkanı olarak yol çalışmalarına dâhil ettikleri 15 köyde şu ana kadar 15 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesini gerçekleştirdiklerini söyledi. İlidi, “Köylerde de 45 kilometre ikinci kat kaplama, 1.2 kilometre sıcak asfalt ve 29 kilometre 1. kat sıcak asfalt ve 22 kilometre sathi kaplama çalışmaları yapıldı. Halkın hayat kalitelerini yükseltmek için ilçemize bağlı köylerimizde çalışma ve hizmetlerimizde gereken fiziki özveriyi gösteriyoruz. Köylerimizin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirirken, muhtarlarımızla istişareler doğrultusunda öncelik sırasına göre hareket ettik. 2020 yılı içerisinde Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak gerekli desteği ilçe özel idareden alıp kontrollü bir şekilde özellikle köy grup yollarına ağırlık vererek hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Aynı özveri ve çaba ile 2021 yılı içinde bütün köylerimiz için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler