Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih ÇELİK/VARTO (Muş), (DHA)MUŞ'un Varto ilçesinde, düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. 

        Kaza, Varto ilçesi Çallı dereköyü mevkiinde meydana geldi. Bingöl'ün Karlıova ilçesinden gelen ve Özkonak köyü istikametine gitmekte olan düğün konvoyunun önündeki bir aracın ani fren yapması sonucu arkadan gelen dört araç zincirleme kazaya neden oldu. Kazada yaralanan Gülseren Kıraç (43), Rojin Kılıç (19), Zülfinaz Kıraç (71), Abdullah Kıraç (58), Kenan Karabağ (26), Sinan Karabağ (21), Abdulkerim Ataç (56) ve Şahin Ataç (54), Varto Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kısa süreliğine yol trafiğe tek yönlü kapatılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Muş / Varto Fatih ÇELİK

        2021-07-25 19:10:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler