Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz: ''Bize 1 ay süre verin'' - Galatasaray Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Cengiz, ilk hedeflerinin mali sorunları çözmek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kulübün mali durumu konusunda henüz net bilgimiz yok. Ek 75 milyon lira finansman istenen bir dernek noktasındayız. Sportif A.Ş.’nin kasım ayında açıklaması gereken 3 aylık dönem bilançosu açıklanmadı. Biz onu da göremedik. Geçmiş yönetime rastgele taş atmam. Yarın (Bugün) teslim törenimiz var. Sayın başkana (Dursun Özbek) soracağız. Özellikle Dursun başkanımın döneminde Sportif A.Ş.’de 470 milyon lira zarar var. O zararın artıya geçmesi gerekiyor. 5 yılın sonuna geldik. Dursun başkanımın katkılarıyla bu işi çözebileceğimize inanıyoruz.”

        ‘İSTİŞARE KONSEYİ KURACAĞIZ’

        “Yaşayan başkanlarımızdan, ikinci başkanlardan, divan başkanları ve yardımcılarından yüksek istişare konseyi kurmayı, böylece bilgi ve tecrübelerinden yararlanmayı istiyoruz. Dursun Özbek ile iki kardeş gibi görüşüp; mevcut borç durumunda ani yükselmeler var mı, ani borçlanma durumu var bunları çözümleyeceğiz. Kritik dönemlerden geçiyoruz. Mali açıdan sorunları aşacağımıza inanıyoruz. Maalesef sorunları halının altına süpürüle süpürüle içinden çıkılmaz hale getiriyorsunuz. Biz bir süre istiyoruz. Maksimum bir ay, en az 10-15 gün içinde nakit akışını çözmek niyetindeyiz.”

        REKLAM

        ''İKİ BÖLGEDE EKSİK VAR''

        Yeni başkan transferle ilgili “Büyük takımlarda en az her mevkide birbirini aratmayacak şekilde 3 oyuncunun olması gerekiyor. Bizde iki bölgede bu eksik. Fatih hocam ‘İki kişi olursa çok iyi olur, ama onlar olmasa da bu çocuklarla aslanlar gibi devam ederiz’ dedi. En iyi çözümü üretmeye çalışacağız” yorumunu yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ