Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Mustafa Denizli: Hedeflerimizin dışına düşmeyeceğiz - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0'lık skorla ev sahibi Başakşehir kazandı. Kasımpaşa'nın tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli maç sonrasında açıklamalar yaptı.

        Mustafa Denizli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "İlk yarı kötü oynadık. Karşımızda pas kalitesi yüksek bir takım var. Mazeretolarak geçerli olmaz ama kadro yapımızda çok fazla değişiklik yapamıyoruz. Hafta içinde uzun bir maç oynadık, aynı oyuncu grubuyla bu maça çıktık. Eksiklerimiz var. İkinci yarıda geri dönüş istedik. Bu bizim için sevindirici. Hedeflerimizin dışına düşmeyeceğiz. Hedefimizin 3-4 puan gerisindeyiz"

        REKLAM

        "Bu saatten sonra 1-0 ve 2-0 arasında bir fark yok. Karşımızda lig liderliğini uzun süredir devam ettiren bir takım var. Biz ikinci yarıda karşılık vermeye çalıştık. İlk yarıda yaptığımız hatalar bizi oyundan çok düşürdü. Hedefimiz asla kaybolmadı, kaybolmayacak. Oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Futbolculara sitemkar bir şey söyleyemem. Her şeylerini verdiler"

        "Oturmuş bir oyun düzenimiz vardı. Her futbolcunun bir yeri var. Diagne'nin takımla uyumu çok iyiydi. Yerine kullandığımız Koita uzun zamandır sakattı. Veysel ve Josue Sa'nın da yokluğu bizi daha güçsüz bıraktı"

        BASIN TOPLANTISI

        Denizli, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir karşısında geçen perşembe günü Aytemiz Alanyaspor ile yaptıkları kupa maçının olumsuzluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Karşılaşmada ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladıklarını, ikinci yarıda dönüş aradıklarını fakat bunu başaramadıklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, "İlk yarıda çizgimizin altında bir oyun ortaya koyduk. Tahminlerin gerisinde pas ve pozisyon hatası yaptık. İkinci yarıda bu görüntüyü değiştirmeye çalışan bir takım vardı. Son derece kaliteli, pozitif futbol oynayan ve tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Rakibi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

        Ligde üst üste yaşadıkları mağlubiyetlerin Kasımpaşa'yı asla Avrupa hedefinden saptırmayacağını aktaran Mustafa Denizli, "Puan farkı mutlaka kapanacak. Bu maçta 3 önemli oyuncumuzun kadroda yer almaması bir handikaptı. Bunlar telafi edilemeyecek kayıplar değil. Mutlaka telafi edeceğiz ve istediğimiz sonuçları alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ