Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Mustafa Denizli: Kimse şüphe etmesin - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig'in 16. haftasında yarın Atiker Konyaspor'a konuk olacak Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, yenilmelerine rağmen oyuncularından Kayserispor karşısındaki futbolu istediğini söyledi.

        Denizli, kulübün internet sitesinde yer alan görüntülü açıklamasında, 15. haftada Kayserispor karşısında aldıkları 3-0'lık mağlubiyetin her zaman olacak bir sonuç olmadığını belirterek, "Baktığımızda farklı skorla lehimize bitecek bir tablo var. Futbolun bazı günleri vardır, 'olmayınca olmaz' derler, olmadı. Atiker Konyaspor maçında isteğim Kayserispor karşısındaki futbolu oynamak." diye konuştu.

        Yarınki maçta güzel futbolun izleneceğini vurgulayan Denizli, "Atiker Konyaspor karşısında sonuç ne olur bilmiyorum ama Kayseri'deki gibi olmaz." ifadesini kullandı.

        Ligin ilk yarısındaki son 2 karşılaşmayı Atiker Konyaspor ve Beşiktaş ile yapacaklarını hatırlatan Denizli, "Son iki maçımız oynuyoruz. Hedef belirleyerek yola çıktık, bu hedefte bir mağlubiyetle ya da bir galibiyetle yön sapması olmaz. Avrupa hedefini koyduk. Bu Avrupa hedefinin hangi kulvarda olacağını sezon sonunda göreceğiz. İki güçlü rakiple biri dışarıda, biri içeride olmak üzere oynayacağız. Önce Konyaspor'u geçmemiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Kayserispor mağlubiyetin ardından oyuncularının üzerinde kısa süreli olumsuzluk yaşanabileceğine dikkati çeken Denizli, şunları söyledi: "Bunu aşmamız lazım. Konya ligin iyi takımlarından biri, hocası yeni geldi. Bu ligin değerli ve tecrübeli hocalarından biri. Kaybedenin altta potaya girmeyeceği ve kazananın da üstte potaya girme heyecanı yaşayacağı bir maç olacak. Takımıma güveniyorum. En azından kimse şüphe etmesin, Kasımpaşa düşündüğü futbolu ortaya koyacaktır."

        KONYA MAÇI HAZIRLIKLARI

        Kasımpaşa Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

        Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre ,Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma çalışmalarıyla süren idman, minyatür kalelerle yapılan maçla tamamlandı.

        Sakatlıkları devam eden oyuncular İlhan Depe ve Abdul Rahman Khalili, antrenmanda yer almadı.

        Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kasımpaşa, bu akşam Konya'ya gidecek ve kampa girecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ