Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Sandal: Melis Sütşurup'un doğum gününü kutladık - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz akşam Etiler'deki bir mekanda sevgilisi Melis Sütşurup'un 32. yaş gününü kutladı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sandal, "Melis'in doğum gününü kutladık. Teşekkürler arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

        2

        "BUNLARIN HEPSİ AŞKTAN"

        Melis Sütşurup ile yaklaşık sekiz ay önce tekrar barışan ünlü popçu, önceki gün sevgilisinin doğum gününe özel duygusal bir yazı kaleme aldı.

        Sütşurup'un fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Mustafa Sandal, sevgilisine, "Bir gün dünyana bir kadın girer, kalbini ve ruhunu seninle paylaşmak için ortaya koyar. Anlarsın ki, o kadının sevgisi ve cesareti seni durmadan yükselten bir meleğin kanat çırpmasıdır. İyi ki doğdun canım sevgilim" diyerek seslendi.

        Melis Sütşurup da Sandal'ın paylaşımına, "Bunların hepsi aşktan" sözleriyle karşılık verdi.

        3

        "KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"

        Öte yandan ünlü şarkıcı, Sütşurup ile ayrılığının ardından verdiği röportajda, "Melis ile keyifli vakit geçirdik" şeklinde konuşmuştu.

        4

        "MİDEMİ BULANDIRAN ŞEYLER VAR"

        Eski sevgilisinin sözlerine kızan Melis Sütşurup ise şu ifadeleri kullanmıştı:

        Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim.

        Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı ama bunlar aldatma, ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler. Detayına girmem bana yakışmaz.

        5

        Ayrılık sebebi olarak, Emina Sandal ile 10 yıllık evliliklerini bitiren Mustafa Sandal'ın boşanma protokolü çerçevesinde eski eşine verdiği para nedeniyle mali sıkıntı içine girdiği iddiası ortaya atılmıştı.

        6

        "BORÇ" İDDİASI

        O dönem sevgilisi Sütşurup'tan 100 bin TL borç aldığı iddia edilen Sandal'ın birlikteliği sürdürmek istemediği konuşulmuştu.

        Öte yandan, Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Mustafa Sandal'ın adı, başta oyuncu ve model olan Ceren Hindistan olmak üzere pek çok güzelle anılmıştı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ