Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Nabil Dirar, Alanya dönüşünde Valbuena'ya "Bedava goller atıyorsun" diyerek takıldı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'in ilk 4 haftasında 5 puan alan Fenerbahçe, Alanyaspor'u 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek moral depoladı. Alanya dönüşü Fenerbahçe’de oyuncular ilk kez bu kadar kaynaştı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre farklı galibiyet ve güzel futbol nedeniyle yüzler gülerken, takımın neşe kaynağı Faslı yıldız, ‘kankası’ Valbuena’ya “Attığın gollerde hiçbir şey yok! Ayağına çarpıp kaleye girdi. Bedava goller!” diyerek takıldı.

        3

        Fenerbahçe’de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Alanyaspor zaferi adeta ilaç gibi geldi.

        4

        Kanarya 4 gol atarak 3 puana ulaşırken, maç sonunda futbolcular büyük mutluluk yaşadı.

        5

        İlk kez keyifler bu kadar yüksek olurken, uçakta fotoğraflar çekildi, espriler havada uçuştu.

        6

        Eskiler ve yeniler ilk defa bu denli kaynaştı. Bu ortamın oluşmasında en etkili isimlerin başında ise Faslı futbolcu Nabil Dirar geldi...

        7

        Yerli, yabancı, yeni, eski demeden herkes bir şekilde Dirar’ın çevresinde toplanırken; herkese sataşan, espirileriyle ortamı neşelendiren tecrübeli oyuncu, özellikle Valbuena ve Giuliano’ya takılmadan edemedi.

        8

        VALBUENA: MAÇI NASIL İZLEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ

        Valbuena’yla sık sık şakalaşan Dirar, “Attığın gollerde hiçbir şey yok! Tamamen önüne düşüp, ayağına çarpıp falan kaleye girdi. Bedava goller!” diyerek arkadaşına takıldı.

        9

        Bu sözler üzerine Valbuena, kahkahayı basarken, “Maçı nasıl izlediğini görüyoruz. Skorun kaç kaç olduğunu biliyor musun?” şeklinde karşılık verdi.

        10

        GIULIANO'YA TAŞ: BİZ TOP ÇIKARALIM SEN İLERİDE BEKLE

        Dirar’ın şakaları bununla da sınırlı kalmadı. Bu defa hedefinde ise Giuliano vardı...

        11

        Brezilyalı oyuncuya da çatan Dirar, “Biz defanstan top çıkarmaya uğraşalım sen ilerde bekle öyle” diyerek espirili bir şekilde salladı.

        12

        Giuliano da altta kalmayarak arkadaşına takılırken, “Ben ileride sizin arkanızı topluyorum” diyerek ortamı neşelendirdi.

        13

        FRANSIZ YILDIZA TEBRİK YAĞMURU
        Alanya karşısında 2 gol atan, 1’ini de hazırlayan Mathieu Valbuena, maçın ardından özellikle Fransa’dan tebrik yağmuruna tutuldu.

        14

        Arkadaşları ve ailesi Fransız oyuncunun telefonuna mesaj yağdırırken, takım arkadaşları da 2 gol atan Valbuena’yı kutladı.

        15

        Büyük mutluluk yaşayan deneyimli oyuncu, “Sonunda hak ettiğimizi aldık. Sahada iyi bir takım olarak bulunduk, güzel bir görüntü verdik. Bundan sonra her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

        16

        KOCAMAN TEBRİK

        Teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularını sıcak ve nemli havaya rağmen gösterdikleri mücadeleden ve aldıkları skordan dolayı tebrik etti.

        17

        Deneyimli hoca, oyuncularının çok iyi iş çıkardıklarını belirtirken, “Bu akşamın en önemli yanı takım ruhunu hissetmeye başladık. İnadınız, oyundan düşmemeniz, mücadeleniz beni çok sevindirdi. Bu şekilde yaptığımız çalışmaların karşılığını alacağız. Kendinize güveniniz arttıkça daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

        18

        JANSSEN: GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

        Fenerbahçe formasıyla ilk kez 11 çıktığı maçta 1 gol atan, 1 de penaltı yaptıran Janssen, gelecek günler için umut dolu konuştu.

        19

        Formunu yükseltmek için biraz daha zaman ihtiyacı olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız, “Henüz tam olarak uyumu yakalayamadım. Birbirimize alıştıkça çok daha fazlasını yapabilirim. Bazen birbirimizi tam anlayamıyoruz. Zamanla bu sorun da ortadan kalkacaktır. Burada çok güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

        20

        Sarı-Lacivertli forma ile ilk gol sevincini yaşayan Giuliano de Paula, maç sonunda büyük mutluluk yaşadı. Arkadaşlarıyla sohbet eden Sambacı, “Ben çok duygusal adamım ve duygusal şeylere çok önem veririm. Benim için gol atmaya başlamak da bu duygusallığın bir parçası ve bu akşam ilk golümü atarak önemli bir eşiği atlattım. Benim için bir başlangıç bu ve bundan sonrasında da devamı gelecek. Kendimi çok iyi hissediyorum ve daha yeni başladığıma inanıyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ