Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Nafaka artırımı istedi, duruşmaya nişanlısıyla geldi!

        İzmir'de yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Tarkan Hepalkaç isimli bir kullanıcının Twitter'da yaşadıklarını paylaşmasının ardından birçok kullanıcıdan destek mesajları yağmaya başladı. İddiaya göre, boşandığı eşine senelerdir nafaka ödeyen Hepalkaç, eski eşinin nafaka artırım talep ettiğini ve bu davalara nişanlısıyla el ele geldiğini söyledi.

        'EVLENEMİYORUZ NAFAKAYI ARTTIR'

        Postadaki habere göre, mahkemeye nişanlısıyla katılan eski eşinin '4 yıldır nişanlıyız. Maddi imkansızlıktan evlenemiyoruz. Nafakayı arttır' sözleri üzerine neye uğradığını şaşıran Tarkan Hepalkaç tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi:"Bugün İzmir 6'ıncı Aile Mahkemesi'nde görülen nafaka artırım davama gittim. Karşı taraf nişanlısıyla geldi. Maddi durumlarının iyi olmadığı için 4 senedir nişanlı olduklarını evlenemediklerini nafakayı artırmak zorunda olduklarını söylediler."

        REKLAM

        SOSYAL MEDYA YIKILDI!

        Bu paylaşımın ardından sosyal medyanın tek konusu bu ilginç boşanma hikâyesi oldu. Birçok kullanıcı Hepalkaç'a destek olurken aynı zamanda eski eşi de ağır bir şekilde eleştirdi. Tarkan Hepalkaç eski eşinin davalara nişanlısıyla katıldığını söyledi ve çektiği fotoğrafları da paylaştı. "Evet hem de mahkemeye böyle geliyorlar rezillik, ahlaksızlık söylenecek o kadar söz var ki maalesef eşim ve birçok bayan var" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ