Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Naomi Campbell: Koronavirüse teşekkür edebilirim - Magazin haberleri
        1

        50 yaşındaki Naomi Campbell, Interview Dergisi'ne konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü model, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

        2

        "HER İŞİMİ KENDİM HALLEDİYORUM"

        Pandemi süreci ile ilgili konuşan Campbell, karantina döneminde evde yemek yaptığını dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Naomi Campbell, "Her işimi kendim hallediyorum. Tıpkı annem ve anneannem tarafından öğretilen gibi... Aslında koronavirüse teşekkür edebilirim; çocukluğumda bana işlenen şeyleri geri getirdiği için..." ifadelerini kullandı.

        3

        "İNANMIYORUM, HİSSEDİYORUM"

        2021 yılı ile ilgili düşüncelerini dile getiren ünlü isim, "Anlamamız gereken son birkaç şey kaldığını düşünüyorum. Hiçbir şey bir gecede yok olmaz fakat ilk çeyrekte bu konuyu kapatmamız gerekir. Sonrasında harika bir yılın bizi beklediğinden şüphem yok. Aslında ben bunun olacağına inanmıyorum; olacağını hissediyorum. Asıl mesele de bu" demişti.

        4

        "KENDİMDEN ÇOK KÜLTÜRÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM"

        Öte yandan Naomi Campbell, geçtiğimiz aylarda kapak olduğu Vogue Dergisi'ne ırkçılık hakkında konuşmuştu.

        Campbell, "Geçmişte insanların beni ırkçılığı mazeret olarak kullanmakla suçlamasını istemedim. Bu nedenle gençken yaptığım bazı şeylerin ırkım için kötü olduğu söylendi. Ancak, şu an karar verirken kendimden çok kültürüm ve ırkımı daha fazla düşünüyorum" demişti.

        5

        "IRKÇILIKLA BAŞA ÇIKILMALI"

        Pek çok dergide siyahi olduğu için yer almadığını söyleyen ünlü model, "Irçılığı bastırmak yerine ortaya çıkarıp, ırkçılıkla başa çıkmalılar" şeklinde konuşmuştu.

        6

        KAPAK OLAN İLK SİYAHİ KADIN

        Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, 1988’de Vogue’a kapak olan ilk siyahi kadın olma özelliğini taşıyor.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ