Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nasuhi Sezgin: "Volkan Demirel'in oynamasını istemem" - Galatasaray Haberleri

        Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'den Atiker Konyaspor maçında çok iyi bir performans sergileyen Selçuk İnan'a övgü geldi.

        Sezgin, Konyaspor maçında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu için "Pirlo" benzetmesi yaptı.

        "SELÇUK İNAN, PIRLO GİBİYDİ"

        Maltepe'de Bingöl tanıtım günlerine katılan Sezgin, Yayladere Belediyesi'nin Standı'na ziyarette bulundu. Galatasaraylı Belediye Başkanı Sabri Akyürek ile sohbet eden Sezgin, "Selçuk Pirlo gibiydi. O böyle oynarsa işimiz daha da kolaylaşır. Bildiğimiz Selçuk gibi oynadı" dedi.

        "VOLKAN DEMİREL'İN OYNAMASINI İSTEMEM"

        Galatasaray Başkan Yardımcısı Sezgin Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak ise "Taraftarımız sabırsızlıkla bu maçı bekliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum. Kişisel olarak Volkan Demirel'in oynamasını istemem. Çünkü sahada gören taraftarımız onunla uğraşıyor. Maçla ilgili en ufak bir tereddütümüz bulunmuyor" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ